Ukrán menekültek támogatása közösen

Több módon segítjük az Ukrán menekülteket. Szállással élelmiszer és ruha adományokkal. Heti szinten megyünk és segítünk ahogy tudunk.

Miért van szükség a kitartó segítségre?
Mit tettünk eddig?

A jelenleg zajló ukrán háború már több ezer családot szakított szét, és számos ember vált hontalanná. Ahogy te is tudod, az ilyen időszakokban az emberi jóság és segítségnyújtás döntő fontosságú. Ezen a téren most mi is aktívan részt veszünk, és egy olyan projektbe kezdtünk, amelynek célja, hogy konkrét segítséget nyújtson azoknak, akiknek most a legnagyobb szükségük van rá.

Befogadóotthon: 10 Apartman Az egyik legfontosabb projektünk egy befogadóotthon létrehozása, ahol tíz apartmant alakítunk ki. Ezek az apartmanok átmeneti menedéket fognak biztosítani azoknak, akiknek a háború miatt kellett elhagyniuk az otthonukat. Az apartmanokat úgy tervezzük, hogy azok minden alapvető szükségletet kielégítsenek, és egy stabil, biztonságos környezetet biztosítsanak a rászorulóknak.

Heti Segélyszállítmányok Kárpátaljára Kollegáink már a háború kezdete óta heti rendszerességgel segélyszállítmányokat visznek Kárpátaljára. Élelmiszert, ruházatot, tisztítószereket és egyéb alapvető szükségleteket szállítunk, hogy enyhítsük az ott élők szenvedéseit.

Önkéntesek a Határ Magyar Oldalán Nem csak távolról, hanem itthon is komoly támogatást kapunk. A határ magyar oldalán önkéntesek segítenek az emberek befogadásával és az azzal járó teendők ellátásával. Itt az adminisztrációtól kezdve az élelmiszer- és ruhaosztásig minden szükséges feladatot ellátnak.

Befogadás és Ellátás Ez a két fő szempont irányítja a projektet. Nem csak fizikai térben, de szellemi, mentális térben is támogatást szeretnénk nyújtani. Az embereknek nem csak falak közé, de egy stabil, biztonságos közösségbe is szükségük van.

Pénzadományok és 300 Millió Forintos Beruházás A projekt gazdasági hátterét részben pénzadományokból teremtjük elő. Eddig a beruházás összege közel 300 millió forint, és ezekből a forrásokból gazdálkodunk. A projekt sikeréhez azonban további támogatásra is szükségünk van.

Köszönjük előre is a támogatásodat, és ha bármilyen módon hozzá tudsz járulni a projekthez, azt szívből üdvözlünk.

A segítségnyújtás nem csak a segítetteknek fontos, de azoknak is, akik segítenek. Együtt sokkal többre vagyunk képesek!

Erre gyűjtünk

Ezek a tevékenységek együtt komplex segítségnyújtást jelentenek, amelyek közvetlen és hatékony támogatást nyújtanak az ukrán háború menekültjeinek. Az ilyen hozzájárulások rendkívül értékesek és létfontosságúak egy ilyen krízishelyzetben.

Befogadóotthon Nyitása

Az alapítvány egy befogadóotthont hoz létre, ahol 10 apartman kialakítása folyik, hogy a menekülteknek megfelelő szállást tudjanak biztosítani.

Befogadás és Ellátás

A két fő cél, amit az alapítvány kitűzött, a menekültek befogadása és az ő ellátásuk. Minden erőfeszítés e két alapelvre épül.

Segélyszállítmányok Kárpátaljára

Heti rendszerességgel segélyszállítmányokat küldenek Kárpátaljára a háború kezdete óta. Ez nagyban segít az ott élőknek és a menekülteknek is.

Pénzadományok gyűjtése

Az alapítvány aktív pénzadományok gyűjtésében is, hogy finanszírozni tudják ezt a rendkívül fontos projektet.

Segítség a Határ Másik Oldalán

Nemcsak az ukrán oldalon, de a határ magyarországi oldalán is vannak önkéntesek, akik segítenek a menekültek befogadásával és a hozzá kapcsolódó teendők ellátásában.

Beruházások

Az alapítvány eddig közel 300 millió forintot fordított erre a projektre, amit adományokból és egyéb forrásokból sikerült összegyűjteni.

Adományozzon azonnal...

Segítse munkánkat egyszeri, vagy ismétlődő támogatással!

A megfelelő támogatási típus kiválasztása után tud gyorsan támogatást indítani.

Jó választás, ha...

• Kissebb támogatással nagy segítséget adna

Rendszeres támogató......

• Kissebb támogatással nagy segítséget adna

Önre bízzuk!

• Írja be az Önnek megfelelő összeget!

A szervezet neve:
Üdvhadsereg Alapítvány

A szervezet székhelye:
1064 Budapest, Rózsa utca 111. 2. / 1.

A szervezet nyilvántartási száma:
01-01-0013425

A szervezet adószáma: